Welkom bij Bouwplaat.nl - Bouwplaten met úw logo

BOUWPLAAT.NLŽ MAATWERK!
Cees Oosterom Design
E-mail maatwerk@bouwplaat.nl
logo Yorlogo

BOUWPLAAT.NLŽ MAATWERK!
Cees Oosterom Design
Voermanstraat 791
4204 RH Gorinchem Holland
Telefoon +31 (0)183 303 304
E-mail maatwerk@bouwplaat.nl
Website www.bouwplaat.nl


Cees Oosterom maakt bouwplaten op maat.
Al vele jaren maakt Cees Oosterom Design bouwplaten van alle mogelijke projecten. Dat zijn de meest uiteenlopen onderwerpen: Kantoren, scholen, huizen, auto's, bestelbussen, bussen, vrachtwagens, schepen en diverse andere producten.

Een Bouwplaat is een prachtige manier om uw innovatieve product even in het klein te tonen, op een manier dat uw toekomstige klant er een tijdje mee bezig is. Uw product en het merk is na het bouwen van de bouwplaat eigenlijk al in het geheugen gegrift. Als er nog vragen zijn, dan horen we het graag: maatwerk@bouwplaat.nl

Dit gerenomeerde Duitse bedrijf Rail Technology & Logistics GmbH presenteert zich met drie YorLogo® bouwplaten op de INNOTRANS beurs in Berlijn, in de hoop dat nieuwe klanten een poosje met hun mooie product bezig zijn. En hun de volgende keer zullen boeken. De ervaring leert: 'Dat lukt!'.
De bouwplaten blijven nog een poosje op het bureau staan, met het telefoonnummer  en het E-mail adres binnen handbereik. Dus wie een railtransport nodig heeft hoeft alleen nog maar te bellen of te mailen. Er is geen reclame die langer blijft hangen, je voelt je meteen verbonden met het product!

Omvang: 3x A4
Papier: 250 grams Silk
Bedrukking: Eenzijdig Full Colour